Nokkie’s Beestenboel

12 december 2017

Nokkie en haar gezin zijn gek op dieren. Ze hebben zelfs een beestenbende aan huis.

Op de vraag welke dieren Nokkie allemaal heeft antwoordt ze:” De dieren die hier rondlopen zijn: honden, katten, konijnen, een haas, kaketoe, hamster, varken, geiten, kippen, eenden, ganzen, zwanen, eekhoorns en een wallaby. De eekhoorns en de wallaby zijn nog niet zo tam. Maar de rest van de dieren zijn wel knuffelbaar. Wij noemen het ook wel de beestenbende. Het is erg leuk maar de dieren eten best veel met ze allen. En je moet ook altijd goed opletten.”

Hoe dit tot stand kwam. Nokkie:”Sommige dieren zijn mijn eigen huisdieren. Maar er zijn ook dieren bij die zijn gevonden en zijn daarna hierheen gekomen. Ik verzorg deze dieren met veel liefde en veel plezier.”

De dieren die ik het bijzonderst vond.
Haas Hopper: Hopper heeft jammer genoeg maar drie poten. Hopper krijgt nu hazenfysio en ze proberen Hopper weer te laten lopen. Dat lukt nog niet helemaal. Maar er wordt ook gezocht naar een andere oplossing bijvoorbeeld een hazen prothese. Hopper zit gelukkig niet alleen maar samen met zijn konijnen vrienden.

Varken Truffel: Truffel is een huisvarken. Dus hij woont gezellig binnen. Truffel is net zo slim als een drie jarig kind. Truffel wordt soms ook uitgelaten samen met de honden.

Wallaby Wally: Wally kun je al even vasthouden. Wally wordt al steeds tammer.